FAQ


Hur går det till?
Du trycker på knappen ”Anmäl dig nu” under det program som passar dig bäst och fyller i dina uppgifter på registrerings sidan.

Inom 24 timmar kommer du att få en faktura skickad till din e-post. När fakturan är betald kommer vi att maila över en hälsodeklaration och livsstilsprofil som du fyller i och returnerar till oss. Efter att vi mottagit din deklaration kommer du att få ett välkomstbrev innehållande ditt kost och -träningsschema skickat till din e-post inom 3-5 arbetsdagar.

Vad är skillnaden mellan de två programmen?
Programtiden varierar, 6 eller 12 veckor.

I samtliga program ingår;
Individanpassat träningsschema
Personligt kostschema
Justering av scheman vid behov
Online coachning med svar inom 24 timmar

Varför ska man välja Body In Progress?
Vi vet att en tröskel för många är att man är osäker på hur man ska träna och äta för att få resultat. Många upplever att man har testat allt men inte kommit någonvart. Förvirringen blir inte mindre påtaglig av alla dieter på marknaden, både vad det gäller viktminskning och muskelökning. Oftast utlovas den ena ”quick fixen” efter den andra, och i regel kommer otrevliga biverkningar som humörsvängningar, yrsel och trötthet på köpet. Resultaten bibehålls sällan och försvinner gradvis allteftersom man börjar äta normal kost igen.

Vad du behöver är vägledning, någon som ger dig alla de avgörande verktygen och strukturen för att nå ditt mål. Det är här Body In Progress kommer in i bilden. Hos oss får du ett unikt kost och –tränings schema som kan följas livet ut och ge dig och din kropp de bästa tänkbara förutsättningarna för att nå dina mål och bibehålla dem på ett tryggt och säkert sätt.

Hur individanpassar ni programmen?
Både kost- och träningsschemat individanpassas baserat på de uppgifter som lämnats i hälsodeklaration och livsstilsprofilen. Dokumenten informerar oss om klientens eventuella skador och svårigheter, sjukdomar, matallergier, vardagsrutiner och erfarenheter.
Informationen som uppges i hälsodeklarationen skyddas av sekretesslagen och kommer inte att finnas tillgänglig för omvärlden.

Kan man delbetala sin faktura?
Tyvärr finns inte den möjligheten i dagsläget.

Måste man ha tillgång till gym?
Tillgång till gym är en fördel men absolut inget krav. Föredrar du istället att träna hemma eller utomhus så går det också bra.

Kan man använda sitt friskvårdsbidrag om man anlitar er?
Absolut, enligt Skatteverkets regelverk går våra tjänster inom ramen för skattefria motions- och friskvårdsförmåner.

Hur gammal måste man vara för att få delta i programmet?
Vi arbetar med klienter i alla åldersgrupper, från 15 år och upp. Är du under 18 år måste du innan köp av ett program kontakta oss. Vi behöver ett skriftligt godkännande ifrån din målsman för att vi ska kunna anta dig som klient i enlighet med svensk lagstiftning.